Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΜΑΝΙΧΑΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Το πόσο κραυγαλέα έχει καταντήσει η προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένων προσώπων και παρατάξεων εκ μέρους των "αντικειμενικών"δημοσιογράφων μας δεν περιγράφεται: αξίζει να το απολαύσει κανείς με τα ίδια του τα μάτια
Κάνοντας μια αναδρομή στα τεύχη της περιόδου 2007-2010 της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ  ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ,κανείς διαπιστώνει έκπληκτος τα εξής:
Α)όσον αφορά το Δήμο Πάρου από το 2007 έως και  προς το τέλος του 2009 τα πάντα έβαιναν καλώς,ή για να ακριβολογούμε λίαν καλώς έως άριστα.
Το ρόλο του "κακού" έπαιζαν οι της Eνιαίας ΔΚΠΠ αναγνωρίζοντας σπανίως σε κάποιους απ' αυτούς θετικά στοιχεία.
Από το χρονικό σημείο (τέλη του 2009) που άρχισε να διαφαίνεται η πιθανότητα διεκδίκησης εκ μέρους του Βλαχογιάννη ξανά της δημαρχιακής καρέκλας τα πάντα ανατράπηκαν. Ο πολιτικός ουρανός της Πάρου συννέφιασε και ο μέχρι τότε έντιμος, φίλεργος και αφοσιωμένος στο καθήκον του Χρήστος, μεταλλάχθηκε σε βλαχοπονηρό, αναποτελεσματικό,κατεστημένο ανθρωπάκι που γατζώνεται πεισματικά στη καρέκλα του αρνούμενος να ακούσει τα κελεύσματα της εποχής και τις εντολές του μπιγκ μπράδερ της έντυπης δημοσιογραφίας.
Ανέτειλε αίφνης το άστρο της κ.Πρωτολάτη , η οποία μέχρι τότε δεν αντιμετωπίστηκε και με την δέουσα προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό , κάποια περίοδο μάλιστα η εφημερίδα της καταλόγιζε σοβαρές ευθύνες για ανταγωνισμό προς τον Δήμο σε βάρος του συμφέροντος του νησιού.
Β)όσον αφορά την κοινότητα Αντιπάρου, θα κοπιάσει άσκοπα κανείς αν αποπειραθεί να ψάξει προς ανεύρεση λαθών και σφαλμάτων καθ' όλη την επίμαχη περίοδο εκ μέρους της κ. Μανέτα και της πλειοψηφίας στο συμβούλιο.Παρά το γεγονός ότι  με τη συγκεκριμένη κυρία δεν διατηρούμε κοινωνικές ή άλλου είδους σχέσεις, πράγμα που έτσι κι αλλοιώς είναι ανέφικτο γεωγραφικά,άρα δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη,αναρωτιόμαστε για τον άψογο τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε επί δύο τετραετίες, σύμφωνα πάντα με την καλή μας εφημερίδα.
Κανένα ατόπημα, καμμία ανακολουθία, κανένα ψεγάδι δεν καταγράφηκε σε όλη αυτή την διαδρομή, όλα κύλησαν ιδανικά.
Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου