Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΤΥΠΑ

Ένα σημαντικότατο επίτευγμα της τετραετίας που σε λίγο ολοκληρώνεται, είναι η δημιουργία του Πάρκου στον Άη Γιάννη το Δέτη με πρωτοβουλία ομάδας εθελοντών-οραματιστών και την στήριξη του Δήμου Πάρου.
Οι συμπολίτες αυτοί που πρωτοστάτησαν, δούλεψαν σκληρά, αντιμετώπισαν τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια μα τελικά κατάφεραν κι ένα άπιαστο όνειρο έγινε πραγματικότητα , πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ειδικότερα στους χαλεπούς και μίζερους καιρούς μας του άκρατου χυδαίου υλισμού και του ματαιόδοξου ωφελιμισμού.
Ο Τάσος  Κασαπίδης υπόδειγμα ενεργού πολίτη, αθόρυβου και ακάματου εργάτη των γραμμάτων και   του πολιτισμού σε συνεργασία με την Ελ. Παπαζώη (με την τεράστια συμβολή της στην πολιτιστική άνθηση της Πάρου απ'όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε) και την εργασία δεκάδων φίλων και συνεργατών δημιούργησαν ένα μικρό θαύμα σ΄αυτή την ξεχωριστής ομορφιάς γωνιά της Νάουσας.
Δημιούργησαν έναν χώρο που δίνει μια νέα δυναμική μια νέα ώθηση στα πολιτιστικά και οικολογικά μας δεδομένα.
Ελπίζουμε το εγχείρημά τους να βρεί σύντομα μιμητές και σ' άλλα δημ. διαμερίσματα και να πλουτιστεί η Πάρος με περισσότερα στολίδια που αντιμάχονται το ευτελές και το κραυγαλέο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου