Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!

Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών συνεχίστηκαν οι προεκλογικές εκδηλώσεις του συνδυασμού  Ενιαία κίνηση πολιτών-Ενότητα για το μέλλον, τόσο στον Πρόδρομο, όσο και στα Μάρμαρα.
Μετά την  κεντρική ομιλία από  τον δήμαρχο Χρήστο Βλαχογιάννη, αναπτύχθηκε διάλογος για τα φλέγοντα μικρά και μεγάλα θέματα που αντιμετωπίζουν  οι παραπάνω περιοχές, με παρεμβάσεις και τοποθετήσεις των ίδιων των πολιτών.
Ένας διάλογος χωρίς προσχήματα και περιστροφές, με διάθεση να βγεί η αλήθεια στο προσκήνιο και να αποδοκιμαστεί ο λαικισμός και η ακατάσχετη υποσχεσιολογία.
Η σύγκριση μεταξύ  Βλαχογιάννη-Πρωτολάτη αποβαίνει μοιραία για την έπαρχο, καθώς η μονομανία, η μονομέρεια και η εμμονή στην "προσαρμογή" της αλήθειας στις εκλογικές της σκοπιμότητες, την έχουν βλάψει ανεπανόρθωτα.
Τα πρώτα τεστ, για τον συνδυασμό που αυτοπροβάλλονταν ως το ακλόνητο φαβορί λίγες ημέρες πριν, είναι αποκαρδιωτικά . Οι συγκεντρώσεις του, σε Μάρμαρα (χθές)  και Αλυκή(σήμερα) ήταν τραγικά μικρές, παρά την κινητοποίηση, δίνοντας την αίσθηση ότι η κοινωνία γυρίζει την πλάτη σε πρακτικές και μεθόδους που γυρνάνε το νησί χρόνια πολλά πίσω .
Η πορεία προς την απομόνωση που χάραξε η κ. Πρωτολάτη, δίνει τα πρώτα αποτελέσματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου