Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Ραγκούση

Κύριε Υπουργέ.
 Είμαι ένας από τους 8000 περίπου πολίτες της Πάρου, που καλούνται την Κυριακή να κάνουν την τελική επιλογή μεταξύ της κ. Πρωτολάτη και του κ. Βλαχογιάννη για την θέση του δημάρχου την περίοδο 2011-2014.
Είναι αλήθεια πως η συνέντευξή σας στην εφημερίδα "Φωνή της Πάρου",ενόχλησε αρκετούς συμπατριώτες μας, οι οποίοι την εξέλαβαν ως παρέμβαση από θέση ισχύος στα τοπικά μας δρώμενα.
Αρκετούς άλλους τους ενθουσίασε και τους επηρέασε καθοριστικά υπέρ του φίλου και επί χρόνια συνεργάτη σας κ. Βλαχογιάννη.
Ωστόσο, άνοιξε μια συζήτηση, περί του αν δικαιούστε ή όχι να ομιλείτε περί των Παριανών ζητημάτων.
Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, άλλα ενδιαφέροντα κι άλλα καταγέλαστα.
Οι αντιτιθέμενοι στο ενδιαφέρον σας, προέβαλαν ως ακλόνητο επιχείρημα την θεσμική σας ιδιότητα, που θεωρούν πως αντιβαίνει στην ιδιότητα του πολίτη της Πάρου.
Πρόσφατα, έγινε αντιληπτή η ιδιαίτερη σπουδή που επιδεικνύει ο κ. Ι.Βρούτσης για τις Παριανές δημοτικές εκλογές..
Θα περίμενε κανείς να υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις εκ μέρους των ευαίσθητων περί τα θεσμικά επικριτών σας. Αλλά φευ!
Η άποψη των κατά τα άλλα καθαρόαιμων παριανών, είναι πως ο Παριανός Υπουργός δεν πρέπει να εκφέρει άποψη για τις τοπικές εξελίξεις και να τις θέτει στην κρίση των πολιτών δημόσια.
Αντίθετα, ο εκ Νάξου ορμώμενος βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. όχι μόνον δικαιούται να ομιλεί, αλλά και να πιέζει αφόρητα και ν' απειλεί το πολιτικό του ποίμνιο πως αν δεν οδηγηθεί στο μαντρί της κ . Πρωτολάτη, θα οδηγηθεί στο σφαγείο...
Επειδή είμαι παριανός κι όχι ραγιάς, σας διαβεβαιώ πως κανένας πολιτικός σώγαμπρος της Πάρου δεν θα επηρεάσει την κρίση μου.
Είμαι σε θέση και να κρίνω και να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω.
Τέλος, σας καλώ να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για την αγένειά σας να εκφέρετε άποψη για τις παριανές υποθέσεις και την επόμενη φορά που θα θελήσετε να το επαναλάβετε, να ζητήσετε την άδεια του κ. Βρούτση!

                               Μεθ' υπολήψεως

                      Ένας Α(Ν)ΑΞΙΟΣ παριανός πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου