Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συμπολίτες!
Είναι ομολογουμένως δύσκολο να παραδεχτείτε την ήττα σας στις δημοτικές εκλογές, ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται, έπειτα από μία σκληρή αντιπαράθεση με τους αντιπάλους σας.
Κατανοούμε επίσης την δυσκολία σας να δεχθείτε το αποτέλεσμα, όταν επί μακρόν είχατε εθιστεί στην ιδέα, πως η κ.Πρωτολάτη θα είναι η σίγουρη νικήτρια και μάλιστα κατά τρόπο σαρωτικό.
Οι εκλογές, καλώς ή κακώς έχουν αρχή και τέλος και θα πρέπει να συμφωνήσετε, πως κανείς δεν δικαιούται να σέρνει μια ολόκληρη κοινωνία σε μακροχρόνιες άγονες αντιπαραθέσεις, επιδιώκοντας να πάρει την ρεβάνς από τον αντίπαλό του, που σήμερα στέφθηκε νικητής με την ψήφο των πολιτών.
Οι ανάγκες και τα ανοιχτά θέματα είναι τόσα και τέτοια που απαιτούν τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις και την συσπείρωση των υγειών δυνάμεων του τόπου για την αντιμετώπισή τους.
Στον αγώνα αυτόν, είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή σας, όπως επιβεβλημένη είναι η στήριξη κάθε θετικής πρωτοβουλίας της νέας δημοτικής πλειοψηφίας και η αντίθεσή σας, σε κάθε τι που πιθανόν θα ζημίωνε το συμφέρον του τόπου.
Αποτρέψτε την αρχηγό σας από το απονενοημένο διάβημα να εμπλέξει την Πάρο σε μια περιπέτεια που μόνο ζημιά θα προκαλέσει στην ομαλή πορεία των κοινών μας πραγμάτων.
Θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα έχετε προσφέρει πριν καν ξεκινήσει η θητεία σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου