Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΤΙΤΛΟΝ

Mνημείο ασυναρτησίας και υποκρισίας συνιστά το δελτίο τύπου της κ.Πρωτολάτη που φιλοδοξεί να απαντήσει στα όσα ακατάρριπτα και μη ανασκευάσιμα καταλόγισε σε αυτήν και στην επικοινωνιακή της παρέα ο δήμαρχος κ. Βλαχογιάννης .
Τέτοια είναι η εμμονή  και η λατρεία προς την καρέκλα του δημάρχου Πάρου, που συμπεριφέρεται ωσάν η ίδια να προέκυψε από πολιτική παρθενογέννεση.
Λες και η ίδια δεν οφείλει να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της .Λες και η ίδια δεν είναι ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ έπαρχος με συγκεκριμένες και μη δυνάμενες να συγκαλυφθούν ευθύνες.
Λες και η ίδια αν δεχθούμε την άποψή της ότι η Πάρος πρέπει να επιστρέψει στην ανάπτυξη, δεν είχε το δικό της (που αναλογικά είναι και μεγαλύτερο)μερίδιο ευθύνης για την οπισθοδρόμηση που επικαλείται.
Λες και οι παριανοί δεν ξέρουν τα κατορθώματά της με τα ημιτελή έργα-μπαλώματα.
Λες και οι παριανοί δεν συναντούν καθημερινά την αδράνεια του εδώ και λίγους μήνες εν αφασία ευρισκόμενου επαρχείου.
Λες και οι παριανοί δεν βλέπουν τα έργα-παρωδία που εκτέλεσε η διαθέτουσα όραμα και γνώση κ. Πρωτόλάτη με μοναδικό στόχο τον εμπλουτισμό του καταλόγου-απολογισμού του έργου της κι όχι το συμφέρον του τόπου.
Λες και η φαντασία της κ.επάρχου είναι υπέρτερη της αντικειμενικής πραγματικότητας, είναι ισχυρότερη από τα γεγονότα, είναι ισχυρότερη από την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου